Iščite po trgovini LORIBU
Posnetki akcije voblerjev Huchofishing
https://youtu.be/_4gRdddmS5w?t=1
 
Vobler Hucho fishing Potočna postrv 14cm
Vobler Hucho Potočna postrv 14cm V kompletu 2 žlički,za globjo in plitkejšo vodo. Menjalni žlički. Hucho ribiške vabe so bile iznajdene in razvite zaradi večnega problema polomljenih žičk na ribiških vabah (voblerjih). Med vodenjem smo iskali rešitev kako bi naredili ribiško vabo (vobler) čim bolj praktičen in univerzalno uporaben. Rešitev se je ponudila s patentiranim sistemom menjave žličk. Dolžina in oblika žličke tudi določa globino potopa in akcijo ribiške vabe (voblerja), kar naredit tudi ribiško vabo (vobler) bolj večstransko uporaben. Imitacija Potočnica je ribiška vaba primerna za sulca, ščuko, smuča, soma. Ribiška vaba z zamenljivo žlico. Daljša je žlica bolj bo vaba tonila. Toneča 15,5 cm (6,1 inch), 35g (1,2 oz).
 
Cena: 14,75 €
Vobler Hucho fishing Lipan 14cm
Vobler Hucho Lipan 14cm V kompletu 2 žlički,za globjo in plitkejšo vodo. Menjalni žlički. Hucho ribiške vabe so bile iznajdene in razvite zaradi večnega problema polomljenih žičk na ribiških vabah (voblerjih). Med vodenjem smo iskali rešitev kako bi naredili ribiško vabo (vobler) čim bolj praktičen in univerzalno uporaben. Rešitev se je ponudila s patentiranim sistemom menjave žličk. Dolžina in oblika žličke tudi določa globino potopa in akcijo ribiške vabe (voblerja), kar naredit tudi ribiško vabo (vobler) bolj večstransko uporaben. Imitacija lipana je ribiška vaba primerna za sulca, ščuko, smuča, soma. Ribiška vaba z zamenljivo žlico. Daljša je žlica bolj bo vaba tonila. Toneča 15,5 cm (6,1 inch), 35g (1,2 oz).
 
Cena: 14,75 €
Vobler Hucho fishing Šarenka 14cm
Vobler Hucho fishing Šarenka 14cm V kompletu 2 žlički,za globjo in plitkejšo vodo. Menjalni žlički. Hucho ribiške vabe so bile iznajdene in razvite zaradi večnega problema polomljenih žičk na ribiških vabah (voblerjih). Med vodenjem smo iskali rešitev kako bi naredili ribiško vabo (vobler) čim bolj praktičen in univerzalno uporaben. Rešitev se je ponudila s patentiranim sistemom menjave žličk. Dolžina in oblika žličke tudi določa globino potopa in akcijo ribiške vabe (voblerja), kar naredit tudi ribiško vabo (vobler) bolj večstransko uporaben. Imitacija Šarenke je ribiška vaba primerna za sulca, ščuko, smuča, soma. Ribiška vaba z zamenljivo žlico. Daljša je žlica bolj bo vaba tonila. Toneča 15,5 cm (6,1 inch), 35g (1,2 oz).
 
Cena: 14,75 €
Vobler Hucho fishing Sulec 14cm
Vobler Hucho Sulec 14cm V kompletu 2 žlički,za globjo in plitkejšo vodo. Menjalni žlički. Hucho ribiške vabe so bile iznajdene in razvite zaradi večnega problema polomljenih žičk na ribiških vabah (voblerjih). Med vodenjem smo iskali rešitev kako bi naredili ribiško vabo (vobler) čim bolj praktičen in univerzalno uporaben. Rešitev se je ponudila s patentiranim sistemom menjave žličk. Dolžina in oblika žličke tudi določa globino potopa in akcijo ribiške vabe (voblerja), kar naredit tudi ribiško vabo (vobler) bolj večstransko uporaben. Imitacija Potočnica je ribiška vaba primerna za sulca, ščuko, smuča, soma. Ribiška vaba z zamenljivo žlico. Daljša je žlica bolj bo vaba tonila. Toneča 15,5 cm (6,1 inch), 35g (1,2 oz).
 
Cena: 14,75 €
Cookie Consent